Skip to main content

Puheenjohtajan terveiset

Tavoitteenamme on edelleen saarten kauniin luonnon vaaliminen, ympäristöpäästöjen vähentäminen niin vesistöjen kuin maaperänkin osalta sekä varmistaa osuuskunnan toimintakyky, tekninen edistyksellisyys ja myös vahva kasvu haastavista suhdanteista huolimatta. Verkoston hyvä toiminta on nyt varmistettu ja siitä on jo vuosien kokemus. Jatkotyöt painottuvat verkoston laajentamiseen, ylläpitoon sekä jatkuvaan tekniseen kehittämiseen.

Osuuskuntatyö on valtakunnallisestikin herättänyt laajaa mielenkiintoa. Onhan kyseessä uudenlainen, useasti julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyömalli. Tämä malli on mielestäni erittäin kannatettava ja siitä olemme saaneet myös hyviä kokemuksia. Asukkaiden mielenkiinto hankkeeseen on ollut runsasta, sillä onhan kyse meidän kaikkien elinympäristön kehittämistä. Taloudellisestikin tarkasteltuna tekeminen on ollut osakkailleen kustannustehokasta, eikä velkaa rahoituslaitoksilta ole toiminnan rasitteena. Valtakunnallisessa vertailussa hyvin harvalla vesiosuuskunnalla Suomessa on vastaavanlaista hyvää tilannetta.

Yhteistyöterveisin ja mukavaa jatkoa toivottaen,
Mika

Palaute

Jätä meille palautetta toiminnastamme alla olevan lomakkeen avulla. Jos haluat vastauksen palautteeseesi, täytä myös sähköpostiosoitteesi.

Hallitus

Mika Nurmi
puheenjohtaja

Erkki Sellman
varsinainen jäsen

Raimo Vilhunen
varsinainen jäsen

Roger Nylund
varsinainen jäsen

Ville Vairinen
varsinainen jäsen

Pekka Liespuu
tj.

Säännöt

Alla olevan linkin kautta voit ladata Kakskerta-Satava Vesiosuuskunnan säännöt pdf-muodossa.