Puheenjohtajan terveiset

Vuosi 2015 oli muutosten vuosi ja osuuskunnan hallitus oli tilanteessa, jossa oli valittava uusi puheenjohtaja pitkäaikaisen ja ansiokkaan hallituksen puheenjohtajan sekä osuuskunnan perustajan edesmenneen Hannu Suhosen tilalle. Hallitus valitsi joukostaan uuden puheenjohtajan ja sain kunnian jatkaa hyvin aloitettua ja nyt jo pitkälle vietyä osuuskuntatyötä Kakskerran ja Satavan alueella.

Tavoitteenamme on edelleen saarten kauniin luonnon vaaliminen, ympäristöpäästöjen vähentäminen niin vesistöjen kuin maaperänkin osalta sekä varmistaa osuuskunnan toimintakyky, tekninen edistyksellisyys ja myös vahva kasvu haastavista suhdanteista huolimatta. Verkoston hyvä toiminta on nyt varmistettu ja siitä on jo vuosien kokemus. Jatkotyöt painottuvat verkoston laajentamiseen, ylläpitoon sekä jatkuvaan tekniseen kehittämiseen.

Osuuskuntatyö on valtakunnallisestikin herättänyt laajaa mielenkiintoa. Onhan kyseessä uudenlainen, useasti julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyömalli. Tämä malli on mielestäni erittäin kannatettava ja siitä olemme saaneet myös hyviä kokemuksia. Asukkaiden mielenkiinto hankkeeseen on ollut runsasta, sillä onhan kyse meidän kaikkien elinympäristön kehittämistä. Taloudellisestikin tarkasteltuna tekeminen on ollut osakkailleen kustannustehokasta, eikä velkaa rahoituslaitoksilta ole toiminnan rasitteena. Valtakunnallisessa vertailussa hyvin harvalla vesiosuuskunnalla Suomessa on vastaavanlaista hyvää tilannetta.

Yhteistyöterveisin ja mukavaa kesää toivottaen,
Mika

Palaute

Jätä meille palautetta toiminnastamme alla olevan lomakkeen avulla. Jos haluat vastauksen palautteeseesi, täytä myös sähköpostiosoitteesi.
  Hallitus

  Mika Nurmi
  puheenjohtaja

  Erkki Sellman
  varsinainen jäsen

  Raimo Vilhunen
  varsinainen jäsen

  Roger Nylund
  varsinainen jäsen

  Ville Vairinen
  varsinainen jäsen

  Markku Ropponen
  varajäsen

  Pekka Liespuu
  tj.

  Säännöt

  Alla olevan linkin kautta voit ladata Kakskerta-Satava Vesiosuuskunnan säännöt pdf-muodossa.